Uw voeten, onze zorg

 

De praktijk

Mijn naam is Angelique Kossen, gediplomeerd Medisch Pedicure en eigenaar van pedicurepraktijk Nova Pedes in Zwaag. Ik ben als medisch pedicure aangesloten bij ProVoet. Mijn praktijk bevind zich op de begane grond aan de dorpsstraat in Zwaag met parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer op loopafstand. 

De praktijk is geopend op maandag en vrijdag tussen 7.15 uur en 18.00 uur.   

Omdat iedere klant persoonlijke aandacht verdient, wordt tijdens een behandeling de telefoon niet opgenomen. Laat dan een berichtje achter op de voicemail of stel uw vraag via het  contactformulier. Je wordt uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor de behandeling kosteloos worden afgezegd of verzet. Bij afzegging binnen 24 uur voor de behandeling of niet verschijnen, zal de volledige behandelprijs in rekening worden gebracht.  


Puur Vera

In de praktijk maak ik gebruik van de voetverzorgingslijn van Puur Vera. De crèmes bevatten pure aloë vera, een plant die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen. Gecombineerd met speciale voedingsstoffen, dringen de crèmes effectief door in de lagen van de huid en versnellen zij het proces van cel vernieuwing. Je voeten gaan er prachtig uitzien en voelen zacht aan. 

De crèmes bevatten geen parabenen, de kans op allergische reacties is klein en de verzorgingslijn is ook veilig voor diabetici. Wil je thuis ook één van deze fijne crèmes gebruiken? Vraag in de praktijk naar de verschillende soorten. 


Bellen